Features

BO Creator DXP® is de motor achter vele websites, webshops en maatwerk webapplicaties! Het is een robuust, flexibel maar vooral veilig Digital Experience Platform gebouwd met Microsoft Technologie.

Deze tools ®zijn beschikbaar op BO Creator DXP®

Webkoppelingen

BO Creator DXP® beschikt standaard over vele webkoppelingen die we voor je zullen inrichten, maar ook bij het programmeren van nieuwe koppelingen ben je bij ons op het juiste adres. Bekijk hieronder een aantal uitgelichte webkoppelingen.

Klik hier voor een volledig overzicht van de webkoppelingen.

Microsoft .NET framework

Het fundament van BO Creator DXP® is het krachtige Microsoft .NET framework in combinatie met MS SQL Server. Microsoft technologie is robuust, flexibel, stabiel en veilig.  Het framework is de standaard als het gaat om bedrijfskritische applicaties.

Wij hebben jarenlange ervaring met het ontwikkelen van applicaties in het .NET framework en zijn altijd op de hoogte en bijgeschoold in de laatste ontwikkelingen.

Maatwerk

BO Creator DXP® is op maat te maken speciaal voor jouw eigen bedrijfssituatie. Heb je speciale functionele wensen en eisen voor je website of CRM dan kunt je bij ons terecht om maatwerk te laten realiseren.

Bij het ontwikkelen van maatwerk kun je denken aan bedrijfsspecifieke functionaliteit voor je website, koppelingen met externe systemen en functionaliteit voor het CRM om beter aan te sluiten op de interne logistieke- en communicatieprocessen

Veiligheid

We hosten BO Creator DXP® op onze eigen servers. Deze zijn geplaatst in een streng beveiligd datacenter op het snelste netwerk van Nederland. 

BO Creator DXP® voldoet aan alle gestelde eisen in de AVG wetgeving en is alleen te bereiken via een beveiligde verbinding met SSL certificaat.

Daarnaast laten we regelmatig veiligheidstests uitvoeren op BO Creator DXP® om er zeker van te zijn dat er geen beveiligingslekken zijn en wij jou ook hier de beste werking van het platform kunnen garanderen.

Samen brainstormen!

En, als alles naar jouw wens draait: BO Creator DXP® is altijd in ontwikkeling. Wil ook jij met ons brainstormen over nieuwe functionaliteiten en de toekomst van het platform, neem dan contact met ons op via ons contactformulier!

Wil je meer weten over BO Creator DXP®®?

Neem contact met ons op via het contactformulier of bel direct met 0512-544343.

Contact opnemen Demo aanvragen
 
Button