Marketing automation

Door marketing automation te integreren in je online communicatie wordt het mogelijk om efficiënter te communiceren op online kanalen.

Demonstratie aanvragen

Zou het niet geweldig zijn als je veel tijd kan besparen door jouw online marketing activiteiten te automatiseren? Het is mogelijk op Bo Creator DXP! Door onze slimme webkoppelingen en onze marketing automation tool kun je veel tijd besparen!

Wij hebben op dit moment een aantal marketing automation koppelingen liggen die jou een hoop werk uit handen kunnen nemen. 

De belangrijkste marketing automation koppeling is die met Mailchimp. Door deze koppeling kun je geautomatiseerd een serie van e-mails laten sturen na het invullen van gegevens op een formulier binnen je website of je productassortiment koppelen zodat je deze kan gebruiken bij het opmaken van een nieuwsbrief.

Daarnaast zijn er tijdbesparende koppelingen met Google, Facebook en Instagram beschikbaar. Hierbij kun je denken aan het automatisch doorgeven van openingstijden tot het ophalen van de laatste posts die automatisch worden getoond op je website.

Demonstratie aanvragen

 

Content Management | Bo Creator DXP

Marketing automation

 • Mailchimp
  Door de koppeling met Mailchimp is je mailinglijst altijd up to date, start je gemakkelijk een geautomatiseerde
  e-mail campagne en kun je putten uit  productassortiment bij het opstellen van je e-mailings.
 • Google
  Door de koppeling met Google worden aangepaste openingstijden automatisch doorgegeven en kun je het maximale uit Google Ads en Google Analytics halen.
 • Facebook
  Door de koppeling met Facebook kun je automatisch posts delen en je Facebook Shop voorzien van producten.
 • Instagram
  Door de koppeling met Instagram kun je de laatste posts automatisch laten plaatsen op je website en producten taggen.

Wil je meer weten over BO Creator DXP®®?

Neem contact met ons op via het contactformulier of bel direct met 0512-544343.

Contact opnemen Demo aanvragen
 
Button