Customer Relationship Management

Het CRM systeem is één van de krachtigste systemen op Bo Creator DXP. De afkorting CRM staat voor Customer Relationship Management. Met een CRM systeem kun je je klantgegevens beheren en de verkoop- en administratie processen binnen je bedrijf ondersteunen.

Bo Creator DXP biedt een volledig geïntegreerd systeem die naadloos samenwerkt met jouw website, webshop en klantportaal en zo bedrijfsprocessen slim weet te automatiseren.

Demonstratie aanvragen

Geen dubbel werk en inzicht in één oogopslag. Koppelingen met externe systemen die net niet doen wat jij wilt behoren tot de verleden tijd. 

Doe jij ook relatiebeheer in Excel? En mag verder niemand erbij omdat ze anders per ongeluk een verkeerde sortering maken en daardoor alles in de war is? Dan is ons CRM systeem bij uitstek geschikt voor jou.

Met het CRM systeem beheer je je relaties, maak en verstuur je offertes en heb je altijd overzicht op je projecten en geregistreerde uren. Ook de facturatie kan compleet vanuit het CRM worden geregeld en gekoppeld worden met je boekhouding.

Alle interne processen verlopen vlekkeloos en de klant wordt tijdens projecten goed op de hoogte gehouden en ontvangt alleen informatie die voor hem van toepassing is door het uitgebreide relatieprofiel dat je hebt aangelegd.

Alles is erop gericht om jouw klant de beste ervaring te geven tijdens alle contactmomenten (touchpoints) van de klantreis.

Content Management | Bo Creator DXP

Customer Relationship Management

 • Relatiebeheer
  Beheer al je relaties en leg een uitgebreid relatieprofiel aan.
 • Offertes
  Maak gemakkelijk offertes en verstuur ze vanuit het CRM.
 • Projecten
  Beheer projecten en krijg inzicht in de voortgang en status.
 • Contracten
  Beheer je contracten en factureer automatisch.
 • Facturen
  Maak en verstuur facturen zet deze automatisch door naar je boekhoudpakket.
 • Urenregistratie
  Schrijf uren op taken en projecten met onze complete urenregistratie module.
 • Rapportage
  Krijg in één oogopslag inzicht in de prestaties van je bedrijf.

Wil je meer weten over BO Creator DXP®®?

Neem contact met ons op via het contactformulier of bel direct met 0512-544343.

Contact opnemen Demo aanvragen
 
Button