Shop Management

Beheer en verwerk de bestellingen met het Shop Management op Bo Creator DXP. In combinatie met het Product Information Management beschik je over krachtige webshop functionaliteiten.

Demonstratie aanvragen

Het Shop Management geeft een overzichtelijke lijst met alle bestellingen die via de webshop binnenkomen. Binnen deze lijst kun je gemakkelijk filteren en zo de gewenste order kunt selecteren. 

Je kunt van de bestelling de factuur aanmaken of pakbon downloaden, maar ook een betaalverzoek naar de klant sturen of een verzendbevestiging met track and trace via e-mail versturen.

Geef je online marketing campagnes een extra boost door promoties aan te maken. Denk hierbij aan (gepersonaliseerde) couponcodes, extra kassakoopjes of stapelkortingen.

Het Shop Management op het Bo Creator DXP heeft koppelingen met alle belangrijke payment providers zoals Mollie, voor iDeal en Creditcard, Paypal en Afterpay.

Je kunt verschillende verzendmethodes op basis van land, prijs en gewicht aanmaken en het Shop Management bevat tevens een koppeling met Sendcloud.

Content Management | Bo Creator DXP

Shop Management

 • Bestellingen
  Bij bestellingen vind je een overzicht met de geplaatste bestellingen in de webshop.
 • Coupons
  Bij coupons kun je couponcodes aanmaken die je kunt gebruiken tijdens acties of voor het verstrekken van persoonlijke korting.
 • Kassakoopjes
  Geef hier aan welke producten als kassakoopjes beschikbaar zijn binnen het afrekenproces.
 • Betaalmethodes
  Hier vind je de verschillende beschikbare betaalmethodes. Per betaalmethode kun je deze instellen en activeren voor de webshop.
 • Verzendmethodes
  Hier vind je de verschillende beschikbare verzendmethodes. Per verzendmehode kun je deze instellen voor de webshop.

Wil je meer weten over BO Creator DXP®®?

Neem contact met ons op via het contactformulier of bel direct met 0512-544343.

Contact opnemen Demo aanvragen
 
Button